IKEA Barendracht (Rotterdam)

Beleef de ambiance van IKEA Barendrecht, strategisch gelegen in Rotterdam, op slechts een steenworp afstand van de bruisende stad en toch naadloos verbonden met het dynamische hart van Barendrecht. Met zijn kenmerkende blauw-gele gevel en een interieur doordrenkt met slimme ontwerpen, is deze winkel een ware magneet voor Rotterdammers en bezoekers vanuit alle hoeken van het land.

Bekijk de website van IKEA Barendrecht (Rotterdam)

Adres IKEA Barendrecht (Rotterdam)

Hamburg 1

2993 LG

Barendrecht, onder Rotterdam

Openingstijden IKEA Barendrecht (Rotterdam)

Maandag t/m Vrijdag: 10:00-20:00

Zaterdag: 10:00-19:00

Zondag: 10:00-18:00

IKEA restaurant Barendrecht

Het IKEA-restaurant in Barendrecht biedt vermoeide shoppers en hongerige bezoekers een rustplaats te midden van de winkelgangen. Met Scandinavisch design en een ontspannen sfeer nodigt het uit tot gezellig samenzijn. Het menu, met Zweedse gehaktballetjes, zalmfilet en broodjes, biedt voor elk wat wils. De efficiënte selfserviceset-up zorgt ervoor dat je snel weer opgeladen bent voor het winkelen. Het restaurant is niet alleen om te eten, maar ook een bestemming op zich, waar smaakvolle gerechten en ontspanning samenkomen.

Openingstijden IKEA restaurant Barendrecht

Maandag t/m Vrijdag: 09:30-19:30 uur

Zaterdag: 09:30-18:30

Zondag: 09:30-17:30

Parkeren bij IKEA Barendrecht

Parkeren bij IKEA Barendrecht is moeiteloos en praktisch. De ruime parkeerfaciliteiten bieden voldoende ruimte, zelfs op drukke dagen. Duidelijke bewegwijzering leidt je snel naar beschikbare parkeerplaatsen, of je nu een snelle boodschap doet of uitgebreid gaat winkelen. Bovendien is parkeren hier kosteloos, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je IKEA-ervaring. Na het parkeren loop je moeiteloos naar de ingang van de winkel, klaar om te verkennen wat IKEA Barendrecht te bieden heeft aan meubels, accessoires en inspiratie.

IKEA Barendrecht producten

Bij IKEA Barendrecht vind je een breed scala aan producten die jouw huis omtoveren tot een plek van comfort en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar eigentijdse meubels, slimme opbergoplossingen of decoratieve accenten, hier vind je alles wat je nodig hebt. Van gezellige banken tot praktische keukenapparatuur, en van stijlvolle accessoires tot duurzame opties, het assortiment van IKEA Barendrecht biedt voor ieder wat wils. Verken de showroom en de markthal om de laatste trends te ontdekken, en geniet van hoogwaardige producten en vernieuwende ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Met IKEA Barendrecht voelt jouw huis als een warme en uitnodigende plek.

Contact met IKEA Barendrecht (Rotterdam)

Telefoonnummer: 050 711 1267

E-mail: business.barendrecht.nl@ikea.com

Als je hulp nodig hebt, vragen wilt stellen of opmerkingen hebt voor IKEA Barendrecht, kun je altijd op hun ondersteuning vertrouwen. Hun klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer dat op de IKEA-website staat vermeld. Daarnaast kun je ook per e-mail of via sociale media contact met IKEA Barendrecht opnemen. Voor specifieke vragen over producten, beschikbaarheid of services kun je ook altijd het vriendelijke en deskundige personeel in de winkel zelf benaderen. Het team van IKEA Barendrecht staat klaar om je te assisteren bij al je vragen en behoeften, ongeacht waar ze over gaan.