Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is een veelzijdige evenementenlocatie die bekend staat om zijn diverse programma van concerten, sportevenementen, beurzen en congressen. Het kopen van tickets voor evenementen bij Ahoy Rotterdam kan online via de officiële website van Ahoy of bij de kassa van het complex.

Bekijk de officiële website 

Tickets Ahoy Rotterdam

Bezoekers kunnen het actuele programma bekijken en tickets reserveren voor de gewenste evenementen, variërend van grote concerten tot sportwedstrijden en internationale congressen.

Adres Ahoy Rotterdam

Ahoyweg 10

3084 BA

Rotterdam

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er parkeergelegenheden beschikbaar bij Ahoy Rotterdam.

Parkeren bij Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam biedt uitgebreide parkeermogelijkheden voor bezoekers die met de auto komen. Er zijn verschillende parkeerterreinen en parkeergarages in de directe omgeving van Ahoy Rotterdam, waaronder P1, P2 en P3. Bezoekers kunnen hun auto veilig parkeren en genieten van het evenement zonder zich zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen.

Evenementenagenda Ahoy Rotterdam

De evenementenagenda van Ahoy Rotterdam biedt een gevarieerd aanbod van entertainment, sport en zakelijke evenementen. Van grote concerten van internationale supersterren tot sportwedstrijden van wereldklasse en grote beurzen en congressen, er is altijd iets te beleven bij Ahoy Rotterdam. Bezoekers kunnen de actuele evenementenagenda raadplegen op de officiële website van Ahoy en zich laten inspireren door het diverse aanbod.

Contact met Ahoy Rotterdam

Voor meer informatie over evenementen, tickets en faciliteiten kunnen bezoekers contact opnemen met Ahoy Rotterdam via telefoon, e-mail of sociale media. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en bezoekers te voorzien van alle benodigde informatie over evenementen bij Ahoy Rotterdam.

Ahoy Rotterdam is niet alleen een evenementenlocatie, maar ook een ontmoetingsplaats voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Met zijn indrukwekkende faciliteiten, diverse programma en gastvrije sfeer is Ahoy Rotterdam een ​​belangrijke bestemming in Rotterdam voor entertainment, sport en zakelijke evenementen.

Ahoy Rotterdam staat synoniem voor grootschalige evenementen en memorabele ervaringen in Rotterdam. Met zijn centrale ligging, uitgebreide faciliteiten en diverse programma trekt Ahoy jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een ​​episch concert, een spannende sportwedstrijd of een inspirerend congres, Ahoy Rotterdam biedt voor elk wat wils. Met een team van toegewijde professionals en een passie voor het creëren van onvergetelijke momenten, blijft Ahoy Rotterdam een ​​belangrijke pijler van de culturele en entertainment scene in de stad.